Onze winkel

We leveren uit voorraad van bekende merken een uitgebreid assortiment fotoapparatuur, zoals camera’s, objectieven, flitsers en accessoires, zoals geheugenkaarten, filters en tassen.

We bieden u een ruime sortering lijsten, passe-partouts en fotoalbums.

Kortom, in onze winkel vindt u alle fotobenodigdheden en antwoord op al uw vragen.

Pasfotos

U krijgt bij ons de officiële pasfoto voor alle identiteitspapieren en visa van alle nationaliteiten. U kunt hiervoor tijdens onze openingstijden zonder afspraak terecht.

Als u wilt, maken we naast de officiële pasfoto een minder formele. Leuk voor partner, familie of vrienden. In onze pasfotostudio laat u ook een profielfoto maken geschikt voor social-media of een C.V.

Ook is het mogelijk een snelportret te krijgen in diverse formaten, die u direct meeneemt. Leuk voor partner, familie of vrienden.

Prijslijst Pasfoto - Profielfoto - Snelportret

Beeldbewerking

Met moderne technieken corrigeren we foto's in kleur en scherpte en kunnen we zelfs het perspectief veranderen. Foto's die beschadigd zijn, herstellen we zo.

We kunnen personen in een foto vrijstaand maken, storende elementen uit de foto halen, een portret een andere achtergrond geven of beelden samenvoegen.

Er is van alles mogelijk. Wij maken voor u graag vrijblijvend een prijsopgave.

Fotoservice

Stuur per e-mail of We-Transfer vanuit thuis uw digitale beeldbestanden om af te laten drukken.

U kunt afdrukken bestellen van alle soorten beelddragers, telefoons of tablets via het order it-systeem in onze winkel. Een bestelling van foto's tot en met het formaat 20 x 30 cm. is in 10 minuten klaar. We drukken foto's af in standaard-, panorama- en ook zeer grote formaten. Ook uw foto op canvas, plexiglas en hout is mogelijk.

Al uw wensen komen tot leven in ons eigen atelier, waar we de nadruk leggen op kwaliteit en persoonlijke service. Wij bieden een breed assortiment van fotoproducten met een aantrekkelijke prijs.

Digitaal Fotoalbum

Het digitaal fotoboek is ons eigen kwaliteitsproduct. U kunt een fotoboek zelf ontwerpen of we stellen het graag voor u samen.

Eigen atelier

We drukken in ons eigen atelier foto's af van alle soorten beelddragers. Ook zeer grote formaten en uw foto op canvas is mogelijk. We gebruiken exclusieve materialen en leggen de nadruk op kwaliteit. In onze winkel kunt u persoonlijk uw digitale beelden aanleveren en zeer binnenkort komt op dit gedeelte van onze website de mogelijkheid om foto's voor ons eigen atelier te uploaden.

Maatwerk

Fotocollages, wenskaarten, geboortekaartjes, verhuiskaartjes maar ook foto's aanpassen. Maak u wensen kenbaar en ze worden voor u persoonlijk en op maat voor een aantrekkelijke prijs vervaardigd in ons eigen atelier.

Portretfotografie

Een speciaal moment in uw leven blijvend in beeld gebracht. Beelden die u herinneren aan toen, die vertederen of opvrolijken. Als sieraad in uw huis of in een klein boekje mee op reis. In de stijl die u wilt, nostalgisch of modern, dromerig of fris. Wij denken graag met u mee over hoe we iets speciaals doordacht in beeld brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op. We drukken uw beelden met zorg af in ons eigen atelier, als foto of op canvas. Ook heel grote formaten zijn mogelijk.

Tip: Verras iemand met een persoonlijke cadeaubon of nodig hem of haar op een originele manier uit voor een portret

Zakelijke profielfotografie

U wilt uw klanten trakteren op een stijlvol magazine, een verrassende campagne of een nieuwe website? Op locatie of in onze ruime studio ondersteunen we uw plannen met een zakelijk portret, een beeld van een exclusief product of anderen publiciteitsfotografie. Ook hebben we vele moderne technieken van beeldbewerking in huis.

Huwelijks fotografie

Van de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk de mooiste foto's. Een blijvende herinnering, aan een stralende dag. Wij verzorgen graag die bijzondere herinnering. Of het nu gaat om een kleine fotosessie of een beeldverslag van de gehele dag, in kleur, zwart-wit, sepia of foto's die digitaal zijn bewerkt; alles is mogelijk.

Jullie krijgen de foto’s in een prachtig album gemonteerd, dat op diverse originele manieren kan worden samengesteld. Ook kunnen we een digitaal fotoboek maken.

Nely bespreekt graag vrijblijvend in een persoonlijk gesprek alle wensen voor die speciale dag. We maken alles in ons eigen atelier. Alle onderdelen op onze prijslijst zijn apart vermeld, zo stellen we voor elk budget een prachtige herinnering aan jullie huwelijksdag samen.

Informatie & voorbeelden

Over ons

Met de slogan 'Doordacht in beeld gebracht' bieden Nely en Annie van den Oetelaar u vakfotografie in al haar facetten.

U vindt Foto van den Oetelaar in het fraaie monumentale centrum van Oirschot, vlakbij de Markt. Onze winkel en studio bevinden zich op dezelfde locatie. We zijn goed bereikbaar en u kunt vlakbij parkeren.

Openingstijden:

  • Maandag - gesloten
  • Dinsdag - 9.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag - 9.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag - 9.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag - 9.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag - 9.00 tot 16.00 uur

Lijstenmakerij

In een mooie lijst in dezelfde kleur of juist in een contrastkleur komt uw lievelingsfoto nog beter tot haar recht. Wij lijsten uw foto, schilderij, borduurwerk of onderscheiding graag met zorg voor u in. In onze eigen lijstenmakerij vindt u volop keuze, van hout tot aluminium, van modern tot klassiek, met of zonder passe-partout.

Maatwerk lijsten

Op voorraad hebben wij een grote selectie van houtstaven in alle soorten, kleuren van klassiek tot modern. In onze eigen lijstenmakerij maken wij hier in een handomdraai in elke maat een mooie exclusieve lijst.

Contact

Foto Van den Oetelaar
Nieuwstraat 8
5688 BE Oirschot
T. 0499 – 57 13 91
E. [email protected]